måndag 19 april 2010

Grattis

Jag har ju tidigare berättat om att jag brukar kolla in bloggen "Anna ritar", hon är så jäkla bra. Men, hon upplever sig själv som annorlunda än många andra. Ja, och hon är annorlunda. Mycket annorlunda. Alla är inte lika, eller ens på långa vägar så kreativ som henne.

Så annorlunda skulle jag också vilja vara.

3 kommentarer:

Sfinxen46 sa...

Kollade in den och du har rätt! Det är roligt att hitta annorlunda bloggar, som din också då:) Är ganska ny i bloggvärlden, har bara hållit på sen 25 fenruari 09. Men det är det roligaste jag gjort. Trodde livet var slut och att jag inte längre hade några vänner kvar. Så "tokig" var jag. Det finns så många intressanta människor. Tänk om alla skulle skriva en bok om sitt liv! Hur skulle det då bli? Hinner inte läsa några böcker just nu. Fullt upptagen med att läsa bloggar. Har blivit lite modigare också, för i början vågade jag inte säga ett knysst. För tänk om jag sa något fel? Nu visar det sig att jag har ett stort uppdämt behov av att uttrycka mig, så nu tråkar jag väl ut folk i stället. Ja sån är jag:)

grindsson sa...

Det som jag tycker är festligt är att bloggvärlden är så gränsöverskridande, att man kan söka människor som har liknande åsikter eller skriver på ett sätt som tilltalar en, utan att man för den skull måste känna personen i fråga.

Jag tycker att det är kommententarerna som gör bloggvärlden till vad det är, att den blir interaktiv. Men samtidigt, vill man inte kommentera så kan man sitta som en fluga på väggen och bara hänga med, det är härligt det också;)

Sfinxen46 sa...

Ja du har rätt, så är det också ibland:)