torsdag 2 juli 2009

Ingen hemlängtan

Dottern är uppe i Östersund och planerar att vara det ett bra tag framöver. Ingen hemlängtan alltså. Ingen längtan efter mamma. Hur hände det här? Kommer det någonsinn bli en vändning? Eller är det att möta det oundvikliga; att separationen är ett faktum?

Jaha, snart är det dax att skaffa sig ett vuxenliv. Ett eget.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Malin G; Jag reagerar alltid när du skriver. Malin G blir ju jag med. :) Tack för dina snälla ord hörrdu! Vad kul att du tycker att jag sköter mig. Är ju vanligtvis en mycket fredlig person som inte vill göra väsen av mig men detta är en principsak alltså. :) Och såklart vill man ha en hel stol. Har inte hört av dem nu på några dagar. Får se om ett mejl dyker upp. Dem kanske blev sura för att jag nämnde det på bloggen men jag tycker inte att det är mer än rätt. Vill inte att andra ska råka ut för samma sak. Ha det bra!

/Malin Inspiration & design

grindsson sa...

Jag gillar att du använder de verktyg du har till hands. Att man använder ordets makt och att det är till allmän åskådan. Me like:) Och självklart vill man ha hela grejjer, när man väl kommer till skott och har bestämt sig;) Ha en härlig sommar!