tisdag 30 april 2013

Expressens nyhet

Camilla Läckberg har köpt en ny bil. Nyhetstorka?

Tonåringarna åkte till Uppsala för att fira valborg

Poliser beslagtog alkoholen på bussen. Ha, ha ha haha. Vilka amatörer.

Jag vill inte ha nån jävla överraskning

Jag vill ha det jag är besatt av. Idag i alla fall. I morgon kan det vara försent.

Jag är besatt del III

Jag vill ha en bautastor benvit kruka att ha på balkongen. Ungarna fattar ingenting. "Vadå, är det inte bättre med en överraskning?" Jo, säger jag. Jag ljuger fortfarande.

Jag är besatt del II

Jag vill ha gräsgröna örhängen. Jag vill verkligen ha det. Ungarna fattar inget. "Vadå, vill du inte hellre ha en överraskning?". Jo, säger jag. Jag ljuger.

Jag är besatt

Jag vill ha en rund vas. Jag vill ha många runda vaser. Gröna 40-tal, med mönster och utan mönster. Jag vill ha runda glasvaser. Geeeeeeeeeee mig. Ungarna hajjar inget. "Vadå, är det inte bättre att du blir överraskad?" Jo, säger jag. Jag ljuger

Åhhhhhhhhhh

Otroligt frustrerande när jag hittar mitt drömhus och jag inga pengar har. Måste sluta kolla Booli. Och Hemnet. Och blocket. Fuck.

Hurrra!

För världens bästa Jompe-Pompe, och Lena-Spena på deras födelsedag. Och så kungen förstås!

söndag 28 april 2013

Kanske

Kommer det här bli en inredningsblogg. Kanske.

lördag 27 april 2013

Kärlekens profet

Statement

Jag vill tro på det goda och det goda jag tror på. Det innebär smällar. Och smällar får jag ta. Men. Kärlek har jag och kärlek kan jag ge. Till alla och envar.


Det bara måste....

vara så att kärlek lönar sig i längden. Att våga tro på att det är bättre att tro gott än att misstänka. Att ge mer kärlek än vad man kanske får tillbaka. Länge leve kärleken.

Love Lovers

Kvällens fråga

1. Varför sover jag skönare när jag somnar (läs: kraschar) i soffan?

Fuck haters

fredag 26 april 2013

onsdag 17 april 2013

Historieböcker

Jag fick en flashback från skolan precis. Lackade ur rejält. Vill skriva till bokförlaget, vill kontakta skolan. Katastrof.

Jaha, vad ska hon protestera mot nu då? Kanske ni tänker. Jo du. Det är de här förbannade skolböckerna i historia. Nya, fina med ett fint förord. Ja, jag kanske ska ta det från början.

Sonen, som går i första ring ska ha prov i historia. Upplysningen. Jag tänkte att jag skulle så att säga förhöra honom. Men eftersom jag själv inte kan något om upplysningen så tänkte jag läsa på så att vi skulle kunna prata om texten. My ass. Det gick inte alls. Helt sjukt knäpp text. Inget tydligt sammanhang. För mycket årtal, länder och händelser i varje stycke. Jag blev förbannad och gav upp. Och hur ska då sonen kunna ta till sig texten om inte jag kan?

Jag har googlat och hittat information och han har läst in det från boken som han ska lyssna på. Jag ska ta ett samtal med skolan om det här. Banne mig. Sen en vacker dag ska jag göra ett nytt skolmaterial. Banne mig!

fredag 12 april 2013

Helgerna nuförtiden

Eftersom allt är upp och ner. Och eftersom ingenting är som vanligt. Är det otroligt fint att träffa mina fina vänner. Äta, dricka och mysa. Som vanligt.

Nog för att jag gillar förändring. Nog för att jag gillar äventyr. Men de jag håller kärt vill jag bra gärna ha kvar. Och jag behöver er. Er alla som jag håller kär.

I morgon träffar jag två av de fina. Det är jag tacksam över.

onsdag 10 april 2013

tisdag 9 april 2013

En sån där dag med drottningen

Idag har jag hängt med drottningen och andra celebra människor. Det känns bra. Det var en varierad kompott med både sött och salt. Ibland till och med en liten tår i ögat. En bra dag. Mycket bra.

måndag 8 april 2013

What goes around comes around

Jag har som ambition att försöka vara snäll. Det är fan inte alltid så lätt. Men jag försöker i alla fall.
En av mina mer snälla handlingar är att jag klipper hår. Det är ju fint att ge. När det blir bra i alla fall. Men alla gör det på egen risk.

Men något som är konstigt är att klippningen går i skov. Den senaste veckan har jag klippt fem personer och alla har varit långhåriga utav hell. Är det som att de känner på sig att de ska klippas samtidigt eller vad är det? Ja, som du ser så har jag funderingar bortom allt vett.

torsdag 4 april 2013

Man kan tro

allt allt är ner. Men faktum är att mycket är upp. Livets bergochdalbana tilltalar mig. Javisst. The bottom is nådd. Men fan vad härligt det är att ta ett åk upp till toppen. Kämpa! Ett tag. Häng på livets underbara gåvor. Då orkar jag med botten ett tag. Tack för det. Tack för livet. Länge leve kampen.

onsdag 3 april 2013

130403

Dagen som får lika mycket betydelse som 060506. Men med lite bittrare eftersmak.

Vem är chef?

Jag är chef.

tisdag 2 april 2013

Hell yeah!

Eller rättare sagt. Hell.

måndag 1 april 2013

Är lite nostalgisk

Tittar på bilder från Thailand.... när det matas åsnor och bambis,
 När det klappas tigerungar,
 När det hängs med en solbränd Tomas Quick.

Är det en häst jag klippt?

Eller är det en tonåring som blivit bra mycket skalligare?



Åh, ja. Jag är sen.

Har efter 200002 år kommit på att jag kan använda kameran i mobilen. Och. Att det inte är svårt. Skam den som ger sig.

Gangbang

Vet inte vem som tillhör vem. Men nu är de i alla fall ett helt gäng.

Hjälp! Vart ska det här sluta?