tisdag 27 november 2012

måndag 26 november 2012

Ett nytt perspektiv på livet

Livet kommer aldrig bli detsamma igen.

måndag 19 november 2012

Julkalender

Jag trodde den tiden var över, men dottern vill ha en julkalender. Ja, choklad då. Men what, hon är snart 18 år....

Ungar och alkohol

Ja. Tonår innebär ofta alkoholdebut. Så även för mina ungar. Inget upprörande i sig. Jag är ganska liberal och tycker att det är viktigast att det inte blir allt för ofta, inte allt för mycket och att de håller sig till bra grejjer. De har även provat på att röka. Dumt. Men va fan, bara de inte börjar på riktigt. Som jag gjort så många gånger.


Och nu när jag skulle komma till kärnan av det jag skulle skriva, så kommer jag på mig att censurera mig själv, eftersom det jag skulle skriva skulle kunna skada andra mer än vad det skulle göra mig nytta. Så det blev inte mer än såhär.

fredag 16 november 2012

Ledig dag

Skönt. Jag har jobbat två veckor på raken så det känns skönt att vara hemma. Städa mig tillbaka till livet. Njuta av mina fina saker.

Jag har märkt att jag nog är lite svag för ljusstakar, vet inte hur många jag har, och vill ständigt ha fler. En annan sak jag gillar är fåglar. Har inte så många ljusstakar med fåglar på, men de gör mig lyckliga.

Jag har länge varit sugen på Björgs ring med kaninhuvud men inte kommit mig för att köpa den, och så såg jag skålen från himmelen. En skål med ett litet kaninhuvud på. Kan ni tänka er något finare? Inte jag i alla fall.

Vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

onsdag 14 november 2012

Fan. Nu var jag djup igen.

Jag skaaaaaaaaaaa försöka klara av att vara ytlig.


Var kritisk

Men framförallt, försök att glädjas åt det som är verkligt i livet; hösten, våren, sommaren, vintern. Snö, frost, kärlek, färger, deppighet, gladhet, sex, osv. Osv. I all oändlighet.

Våga vägra Truman

Don´t be a pussy!

Truman show 2012

Jag glömde att blanda in något kommersiellt i det förra inlägget. Du får själv läsa in

"Åh, jag har sovit så skönt i mitt nattlinne från Day, det är billigt också, bara 889 kronor". Där Du tycker det passar. Eftersom det är Dig reklamen gäller.


God morgon vacker

Hur mår Du idag? Hoppas Du har sovit gott.

Den här dagen vaknade jag av ljuv musik. Mina underbara barn hade redan gått till skolan. Min fantastiska man hade gjort kaffe som jag drack och jag kände mig genast piggare och var redo för att ta mig an denna underbara dag.

Vad brukar Du äta till frukost?

Var rädd om Dig och ta vara på just den här dagen!

All kärlek!
Vart får hon allt ifrån den tokan?

swag [Bra!] 6 [Dålig] 4






Ordet swag var under 60 talet i USA en acronym för "Secretly We Are Gay".

Något mindre djupt, jobbigt och vulgärt:

God morgon!

söndag 11 november 2012

Svara mig

Varför är vissa ord vulgära? Varför är det snuskigt med sex? Varför ska vi skyla våra bröst?  Varför är det mindre opassande att säga slida, mutta, snipa än fitta?


Varför?

Djup jävla avgrund

Ibland får jag höra att jag är djup. Nehe?




Filmbranschen

Jag är inne i en filmperiod igen. Vi filmar och regisserar dagarna i ända. Det är vinklar hit, och det är vinklar dit. Vi snackar bästa och sämsta filmer. Vi snackar århundradets missar.

Själv blir jag alltid lite för entusiastisk. Jag vill göra film. Jag vill göra stor och lång film. Jag vill filma samtid och jag vill filma kvinnans filmhistoria. Jag vill debattera hur många kvinnliga skådisar som inte får roller när de blir lite äldre.

Vår kära filmdam som arbetat med Bergman har förpassats till att få spela damer med alzheimers sjukdom. Och då har hon blivit mer en sjukdom än en filmkaraktär.

Jag undrar hur det är med skådespelarna i porrfilmbranschen. Har de skådisjobb när de blir äldre? Finns det jobb för seniora porrskådisar? Finns det efterfrågan på alzheimersjuka damer i porrbranschen?


Än en gång, så många frågor, och så få svar.

Porrskådis

Tänk vad annorlunda mitt liv skulle varit om jag valt den banan.

Att sluta röka

Ja. Jag har slutat röka många gånger. Jag är ganska bra på det vid det här laget. Men vad jag inte fattar är att nikotinet går ur kroppen ganska omgående och kvar finns bara vanan.

Ja, tjena. Inte fan är det någon vana som sköljer över min kropp och skriker efter cigg.

fredag 9 november 2012

Vissa saker kan man inte säga nog många gånger

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

söndag 4 november 2012

Inglourious basterds

Du som sett filmen vet hur stark scenen där tyskfan skjuter ner de som är under golvet. Tänk dig situationen, fast tvärtom. Att de under golvet sitter med en massa vapen och skjuter ihjäl tyskarna istället.

Visst är det fint att jag generaliserar och kallar dem "tyskar", precis som om jag tror att alla tyskar är onda. Så är självklart inte fallet.

Men ni förstår vad jag menar i alla fall. Men nu till saken. Vi har inte haft några som har bott ovanför oss på några år. Nu bor det en familj med typ tusen barn som bara springer omkring och drar möbler med sig och jag vet inte allt de gör. Jävligt irriterande. ...   ....   ....

Tur att jag inte är våldsam.

Yolo

Eller kanske motsatsen? Typ same, same but different. Fast på ett väldigt konstigt sätt.

Istället för att göra

det jag borde göra, så far jag mellan olika bloggar. Hysteriskt. Jag analyserar andras liv. Jag reflekterar över hur de gör och vad de handlar. Allt för att slippa ta tag i mitt eget.

Är det det som kallas nolife?