måndag 27 augusti 2012

censur

Lägg märke till att jag redigerat det föregående inlägget. Till och med jag censurerar. Jomenvisst.

söndag 26 augusti 2012

Jo just

Var ut en sväng igår. Stötte på en en unge som precis börjat få gå på krogen. Om ett halvår får min äldsta börja gå ut. Det blir lite uppochnersådär.

Ungen som just börjat få gå på krogen utbrister när han ser mig "men, vad gör du ute, har inte du en massa ungar du ska vara hemma  och ta hand om?"

Det är då man säger, eller i alla fall tänker: jo just....


lördag 25 augusti 2012

Dagens tips

När jag är uttråkad brukar jag tänka på andra språk. Det får mig att känna mig lite speciell.

Hjjjjjjjjääääääääääälp

Jag svär och jag röker. Det är jag som WT.

Förklaring

Nu har jag kommit på vad jag avskyr med alla dessa ord, och dessa jävla spegelfoton. Det är den här tron på att livet är så vackert och underbart. Livet är vackert och underbart, men ibland är det så jävla fucked up. Men skyltar och spegelbilder förskönar sanningen, och det kanske det jag hatar. När saker är på lek. Vilket det i och för sig måste få vara ibland.

Men fuck. Jag kom inte någe längre med det här ändå. Jag får fortsätta tänka på vad det är som gör mig så jävla förbannad.

torsdag 23 augusti 2012

Dagens ickespya

Idag blev det en fin kväll. En kväll då jag var ute och satte nya målbilder. Det tycker jag alla ska göra. Stanna upp i tillvaron och bestämma hur den nya målbilden ska vara. Inte en spya på långa vägar.

onsdag 22 augusti 2012

Dagens spya

Jag spyr över ord som Carpe Diem, osv. Jag spyr över såna dära bilder, modell för en dag. Varför? Jag frågar mig själv varje dag. Jag kanske är avundsjuk? Och vem vet vad jag spyr över i morgon.

fredag 17 augusti 2012

Dagens

Vi härstammar från Martin Luther. Diskussionerna har gått heta eftersom den större delen av släkten som är kvar i livet är okristliga. Min kära mor hade andra grubblerier, hon hade svårt att ta in att vi har en svart anfader.....

fredag 10 augusti 2012

Lite chillkrök i kväll då

Me, myself and I

Jag vet inte vad det är med mig, jag blir liksom ledsen när folk svär. Inte för själva orden eller ordens betydelse, utan mer för att det är lite WT över det hela. Att de som svär gör ned sig själva. Lite mindre sådär.

Det som är så konstigt är att jag tycker att jag låter ganska tuff när jag svär. Jag kan liksom inte förstå varför.

Men jag är jävligt rolig jag

Jag tycker verkligen kiss och bajshumor är skittråkigt. Lika tråkigt som Stefan och Krister. Jo, jag vet att de har cash så det skriker om det. Men. De är fan inge roligare för det.

onsdag 8 augusti 2012

Dagens snackis

Idag var OS roligt. En liten stund. En roddare som hade lagt  upp frallan i brallan på självaste prispallen. Och brallorna var tighta. För en dag blev OS lite sex. Befriande.

fredag 3 augusti 2012

Chillkrök

Är jag först? Eller är jag först?

Om det hade varit nu

jag fått barn, skulle de heta; Shosanna - otroligt vackert namn, Luca - klassiskt och väldigt skönt, Inkasso - ja, vad ska jag säga, runt och gulligt!

Pengar

Och er jag är skyldig pengar. De kommer. Återbäringen är snart här.

Ännu ett inlägg

med självömkan.

Helg

Äntligen helg. Tuff vecka. Berusar mig med rött och mosserat. Skönt att domna bort. Välkommen medelåldern. Välkommen klimakteriet. Välkommen.