tisdag 31 juli 2012

Dansa med Leroy

Klappa katten, baka kaka. Klappa katten, baka kaka. Klappa katten, baka kaka.

Björnes magasin

Baka kaka, klappa katten. Baka kaka, klappa katten.

måndag 30 juli 2012

OS del 4.

Jag tycker det är jobbigt med OS. Jag tror att det beror på att jag själv aldrig fått möjlighet att delta.

Sinnen del 2.

Det blev en paj idag med. Bantningen flyttas fram till i morgon.

OS del 3.

En hel dag utan OS. Jag jobbar igen. Tack och lov!

söndag 29 juli 2012

Den runda tjejejn i sociala medier

Förstår inte hysterin.

Olika sinnen

Jag skulle kunna ha lagt upp en bild på en jättefin äppelkaka. Men jag har ingen bild. Istället får ni tänka er in i situtationen; tänk Kalle Ankas mormor som gjorde pajer och satte ut dem på kylning på fönsterkarmen. De spred en doft av äpple, kanel och trevlighet. Pajen har en fylld botten och ett rutmönster av pajdeg, färgen är svagt gyllenbrun. Nu när ni har bilden kan jag säga att den var jättegod. Idag börjar projekt bantning.

OS del 2.

Men snubbarnas badbrallor är läckra. Det var de inte förr. Utveckling.

Olympiska spelen

OS är en sak. Jag kan spy på att tv:n är på hela tiden. Men i år spyr jag över kläderna. Så jävla smaklösa är Sveriges kläder. Jag skäms. Huvva!

söndag 22 juli 2012

Dödens död: del 2

Idag var det dags igen. Efter orolig väntan kom beskedet att en gammal vän till pojkarna dött. 16 år. Fan. Nu var det inte kriget- nu var det trafiken. Stackars föräldrar. Stackars alla som är inblandade. Fuck!

lördag 21 juli 2012

Dödens död

Idag är det dödens dag. Jag har precis fått veta att en tidigare granne som tjänstgjort som militär har dött i Afghanistan. Jävla skitkrig.

http://www.ktuu.com/news/jber-soldier-from-arizona-killed-in-afghanistan-ktuu-20120717,0,3299762.story

måndag 16 juli 2012

MInisemester

Med dottern. Men. Det blev inte Värmland. Skönt att komma iväg en stund.

lördag 14 juli 2012

Min dotter

Min dotter är den finaste och underbaraste dotter man kan ha. Hon följer mig till kyrkogården och ser på gravar och nu ska hon följa mig till Värmlands skogar och leta vita älgar. Vad sägs om det? Inge hår på bröstet där inte.

Mission

Jag ska hitta en vit älg. Jag tror att de finns i Värmland. Och till Värmland jag får fara. Någon som vill hänka?

Super mig full på vinsås

onsdag 11 juli 2012

Min önskan, din lag

Oj, det blev lite fel. Jag vill bara säga att jag hoppas att ni är lyckliga därute. Att ni inte förpestas av tillvaron och att ni inte dör av allt regn. Det kunde ju varit lite finare väder, men det är ju inget att göra något åt. Det blir dock inte så mycket att stå på till hösten så att säga. Eller vintern med. Ännu ett inlägg som blev allt annat än muntert. Men det kommer väl.

måndag 9 juli 2012

Efter regn kommer solsken

Renoverar morsans stuga. Det betyder massor av energi. Både in och ut. In, eftersom jag mår som bäst när jag har projekt. Ut, när morsan ska lägga sig i. Men jag fixar till det som jag tycker är fint, så får väl hon fixa om det sen. Kanske.

lördag 7 juli 2012

Fallet

Vad kommer efter fallet? Kommer botten? Kommer ändlös avgrund? Kommer bottenlöst trampande i all oändlighet? Blir man stark? Blir man hårdhudad? Får man simfötter? Och i så fall, i vilken nytta då?

Tomhet

Vad är tomhet? En vänta på kärlek? En illusion? En väntan på något annat som komma skall? En väntan på att bli det man är avsedd att bli? Eller är tomhet en rast till något annat, kanske bättre? Eller sämre? Är tomhet kanske bättre än halvfullt? Kanske fallet är lika hårt någon annanstans.

Kärlek

Det ända som är sant i livet är kärlek. För stunden. Kan man ge för mycket kärlek? Kan man få för mycket kärlek. Vad är kärlek för dig? Är kärlek livet? Är kärlek luften? Är kärlek det vi har runt om oss hela tiden? Djupt kanske. Men största allvar.

fredag 6 juli 2012

Jag kräks

Det var ett tag sen jag kräktes, så det nog dags. Jag pratar inte om fyllekräkas utan om vanligt-liv-kräks. Det jag kräks åt nu, som jag säkert kräkts över förut, är alla förbannade ord. Ord på tavlor, skyltar- Carpe-diem mej hit och Carpe-diem dit. Spyr åt eländet. För att inte tala om tavlor med orden Kärlek, Love, Basilika. Varför liksom? Var är känslan? Var är kärleken? Kan någon tala om det för mig.

Tatueringar

Sonen vill tatuera in FU på knogarna. Jag får skynda mig så kanske jag hinner före. FU too.

Facebook/mat

Ja, allt som oftast älskar jag facebook. Jag gillar att ha koll på folk och kunna få iväg ett snabbt meddelande, eller sända lite kärlek. Man får precis som med allt annat sålla en del eftersom alla inte delar ens egna uppfattningar. Men. Jag har märkt att en del börjar lägga ut så konstiga inlägg, typ "det här har jag ätit idag till middag" vilket följs av "det här åt jag till efterrätt". Är jag i en ålder då det viktigaste vi har är vad vi äter? Visst, jag älskar mat. Visst, viss mat gör sig på bild. Men jag förstår inte varför. Det känns väldigt olustigt på något vis när det är bilder på mat utan någon mer känsla än så. Bara mat. Inte grillukten bakanför. Inte sorlet av vänner. Inte grannen som stör sig på något. Utan bara mat.

Powermeet Västerås

"En man sprang omkring naken och härjade". Nähä. På en raggarträff? Det låter väl helt osannolikt?

http://www.expressen.se/nyheter/man-sprang-naken-pa-parkeringsplats/

tisdag 3 juli 2012

Crawings

Söderhamns skärgård. Give me.

söndag 1 juli 2012

Supersommar

Jag kräver inte mycket av semestern. Målet är att jag ska göra pannkakor med jordgubbar till frukost, så många gånger att de andra skriker "inte idag igen"! Jag ska plocka blommor så att jag känner mig nöjd i själen. Jag ska promenera och känna lukten av sommaren. Jag ska plocka smultron. Och äta glass. Och dricka lite för mycket vin.

Den här helgen har jag hunnit göra pannkakor med jordgubbar tre gånger. Jag har vandrat i parkerna två gånger. Jag har ätit glass och druckit för mycket vin. Jag har påbörjat tankesmedja om nya projekt. Jag har luftat mina vita ben. En bra start på semestern helt enkelt.