tisdag 15 november 2011

Fackpamp

En på jobbet har fått det namnet. Men tänk vad annorlunda det blir när han presenterar sig som det i ett engelskspråkigt land.





Fuck pimp

Jo, en sak....

hitills är vi bara två i det nya Imperiet. En kung och en drottning. Men hallå, några fler måste väl vilja hänga på. Vi måste ju ha lite folk att härska över.

Nej, jag har verkligen inget att tillägga

Inget roligt, inget sorgligt, inget alls.

torsdag 10 november 2011

onsdag 9 november 2011

Jag har nog varit ensam för länge

märker att jag för en dialog med mig själv. Utan att knappast märka det.

Ehh. Var det sekt jag sa....

Vid närmare eftertanke..

det kanske är jag som vill ha den där anstalten. Jag och mina vänner. Kanske några fler än bara de närmaste. Sen kan vi utse mig till drottning. Stänga dörrarna. Öppna härliga krogar, affärer och skolor. Skapa en egen valuta. Gräva hemliga tunnlar till det hemliga livet utanför, bara för att införskaffa det vi inte kan tillverka innanför murarna. De som inte sköter sig slänger vi ut. Det kan heta .....staten.

Vilka hänger på?

Eller det här passar kanske bättre....



Härnösands anstalt till salu. Med mur och allt.

Även en sekt måste ha någonstans att bo...

Frösthult - Bostället , Frösthult

Nu finns möjligheten att förvärva en by med ett idylliskt läge i Frösthult. Denna by består av fyra hus med totalt 14 lägenheter.

Sen sist i Grindssonlivet

Ja, det rullar på.

Underbara Anna har blivit myndig. Lilla Ruppan 18 år, ja man säger då det. Hoppas du har det bra där ute i myndighetsvärlden, ta det försiktigt där ute. Och så har mina småruppor blivit 15 år, det firades med brutet nyckelben och mycket godsaker. Sen så är min älskade väns mamma skitdålig, vilket är så sorgligt. Ja, mycket sorgligt till och med. Livet igen. Livet.