lördag 30 oktober 2010

Läs "Lycka big time" en gång till. Så jävla snyggt.

Roligt värre

Två ord som drar; gynekologstol och Booli. Varför, är en annan fråga.

Lycka big time

Mannen kollar fotboll, Zlatan är det visst. Dottern är på halloweenparty. Utan alkohol. Tror jag. Hoppas jag. Hon vet bättre. Mina älskade pojkar fyller år. Den ena skriver på facebook; en mycket lyckad dag. Kan det bli bättre än så? Antagligen inte. Grannen ovanför ringer på, han förklarar att det var han som stampade i golvet inatt, var irriterad på för hög volym. Vad vet jag, jag sov. Ber om ursäkt, ropar på en av pojkarna och säger; det var han. Grannen går. Antagligen inte förberedd på att jag ska skylla ifrån mig på ett av mina barn. Födelsedag var det ja. Härliga födelsedag. Grattis älskade Anna L, ringde igår, du var inte hemma än, då, satt på tåget och kunde inte ringa sen. Love big time till dig hjärtegrynet, hoppas allt är bra, kram puss och amen. Dekadent är ett jävligt snyggt ord, fruktansvärt underskattat. Tjena!

Älskade Di leva

Mormor älskade honom, mamma avgudade, jag hyllade. Inte mer. Aldrig mer. Sorry.

måndag 25 oktober 2010

Ett tips

En gång fick jag ett tips av en väldigt känd bloggare. Tipset var att skriv inte inlägg för ofta och använd inte så mycket bilder. Det tipset är något jag har följt.

Booli har gjort det igen..

Kollar ibland tillbaka på Hemnet för att se om jag gillar vad jag ser. Men nej. Inte just. Istället blir jag glatt förvånad när Booli vågar ta till nya angreppssätt, plus att de tar hjälp av sina läsare. Smart drag tycker jag. Det senaste jag ser som de gjort det är att gissa vad bostaden kommer att gå för, läs texten nedan. Det bästa är nästan att det är så rått, inte helt vattentätt utan de spinner vidare på vad läsarna ger dem för inputs, samt att de kan sprida det på fejjan. Smart drag. Ja, man kanske kan vinna ett hus en dag. Det skulle jag vilja. Läs här:

Kanske är du nyfiken på vad andra tror? Då har du hittat rätt.
Innan papprena är påskrivna är alla uttalanden om slutpriser just gissningar, men de behöver ju inte vara mindre intressanta för det.
Det du ser framför dig är ett första testskott på en öppnare dialog om bostadspriser. Hur skulle du vilja se att sektionen utvecklas? Vill ni t.ex. kunna tävla om vems gissning som landar närmast det faktiska slutpriset? Kanske vill du kunna bjuda in en värderingsman att gissa? Hör gärna av dig med idéer.
Aktuella gissnigar

Jag tror att bostaden kommer att säljas för...
kr
Lägg upp på min Facebookprofil Osäker? Varför inte ta hjälp av dina vänner.Hörni, vad tror ni att den kommer gå för